Hofvijver Regatta, roeien voor het Moeder- en Kindcentrum van het HMC

Eens per jaar schitteren er boten van Pelargos op een unieke roei-locatie, de Haagse Hofvijver. Iedere lente starten boten gevuld met verschillende bedrijven, studenten en politici een 200-meter boord-aan-boord race voor een wisselend goed doel. Naast de spectaculaire race kunnen toeschouwers ook genieten van een goed gevulde kade: Sponsoren promoten hun bedrijf, de commissie organiseert verschillende activiteiten, plaatselijke horeca verzorgen de aanwezigen van hapjes en drankjes en onder het genot van live-muziek kan men kijken naar de regatta in het heerlijke lentezonnetje.
De enthousiaste Hofvijver Regatta Commissie van H.S.R.V. Pelargos werkt ieder jaar hard om roeiers en sponsoren enthousiast te maken en zo veel mogelijk geld op te halen.
Afgelopen jaar kon de editie van 2020 helaas geen doorgang vinden vanwege de Corona maatregelen. Echter wordt er dit jaar hard gewerkt aan een flexibele opzet voor de editie van 2021 op 5 juni, desnoods door het evenement deels online te organiseren.

Hofvijver Regatta 2019

Dit jaar wordt er geld opgehaald voor het nieuwe Moeder- en Kindcentrum van het Haaglanden Medisch Centrum, locatie Westeinde. Met de opbrengst van de Hofvijver Regatta kunnen we bijdragen aan de inrichting en aankleding van het nieuwe gebouw.


Het HMC richt zich op de ‘family integrated care’ principes waarvan bewezen is dat dit een positief effect heeft op beleving en herstel van patiënten. De basisinrichting en medische faciliteiten zijn uiteraard aanwezig en worden vanuit het ziekenhuis gefinancierd. Het gaat hier om de extra’s. Met name voor kinderen wil je de toch al vervelende tijd in het ziekenhuis zo aangenaam mogelijk maken, maar ook voor moeders die ziek zijn en/of een ziek kindje hebben.

Door geld op te halen met het organiseren van de Hofvijver Regatta dragen we bij aan dit goede doel! Wilt u ook een bijdrage leveren? Neem dan eens een kijkje op onze sponsorpagina ‘eigen event‘.

Iedereen kan deelnemen aan de Hofvijver Regatta! Benieuwd naar dit evenement? Meer informatie is te vinden op de website.

E-mail: info@hofvijverregatta.nl
Ook te vinden op Facebook, Instagram en LinkedIn