Samenwerking met Roeicentrum Binckhorst

Samenwerken met Roeicentrum Binckhorst is bouwen aan de toekomst van Den Haag als roeistad, als sportieve stad en als studentenstad!

Roeicentrum Binckhorst biedt uw merk een uniek platform met karakter. Een centraal punt met open deuren in deze nieuwe stoere woonwijk. Met meer dan 700 leden, van jong tot oud: sportieve burgers, studenten en tieners. Waar ruim 100 jaar historie samengaat met jong élan. En met nationale zichtbaarheid via onze deelname aan landelijke roeiwedstrijden.

Maatwerk

Samenwerking is tweerichtingsverkeer. We gaan daarom graag persoonlijk in gesprek om te ontdekken wat past bij uw organisatie.

U vindt hier alvast enkele mogelijkheden op een rij:

  • Word lid van Roeicentrum Binckhorst Business Club en sluit u aan bij het netwerk van partners en leden van RV De Laak en HSRV Pelargos.
  • Kies voor de meest directe manier van sponsoring en draag letterlijk bij in bouwstenen voor de nieuwbouw.
  • Zet uw expertise in om Roeicentrum Binckhorst tot een succes te maken. Uitdagingen genoeg!
  • Verbind uw naam aan onze topsporters via het Fonds Topsport en leef mee met hun roeiprestaties op hoog niveau.
  • Ervaar het teamgevoel van roeien: stap de boot in met uw collega’s en leer het samen te doen in een TeamBuilding Bedrijfsuitje.
  • Word partner van een van onze jaarlijkse sportieve events in Den Haag en de regio.

Uw naam wordt vermeld op bijvoorbeeld de website, onze sociale media, in of op het gebouw, op boten, trainingskleding of wedstrijdshirts. lees meer

Locatie Roeicentrum Binckhorst: bijna geheel rechtsonder, de laagbouw met het platte grijze dak aan het insteekhaventje