Duurzaamheid en nieuwbouw. Zander vertelt hoe dit samengaat.

Mijn naam is Zander Tocher, tweedejaars roeier voor Pelargos. Naast het roeien, vind je mij in de loods om te helpen bij reparatie van boten met de Materiaal Commissie, of ben ik nieuwe roeiers aan het coachen.

Het nieuwe gebouw en nieuwe ‘thuis’ van Pelargos en De Laak is ontzettend spannend. Naast dat het twee gepassioneerde verenigingen zal verbinden, wordt de nieuwbouw ook een vertegenwoordiger voor duurzaamheid en vergroening binnen de Binckhorst.

Als een student Industrieel Ontwerpen, heb ik een sterke interesse voor het verwezenlijken van ons nieuwe gebouw, vooral wat betreft duurzaamheid. Daarom ben ik blij om mijn bijdrage te leveren in de ‘Duurzaamheid Nieuwbouw’ commissie met als doel: maximale vergroening van Roeicentrum de Binckhorst.

Bijdragen aan de verduurzaming van Roeicentrum de Binckhorst? Lees hier hoe u kunt helpen: