Bouwen met uw Expertise

Bij de bouw van Roeicentrum Binckhorst kunnen wij alle hulp gebruiken die Den Haag en omstreken te bieden heeft. Komt u ons helpen door de kennis en ervaring van uw organisatie te delen?

Duurzaam bouwen

Roeicentrum Binckhorst wil onder andere bijdragen aan de duurzaamheid van het te herontwikkelen stadsdeel Binckhorst. Zo is het streven om het dak van het roeicentrum vol te leggen met zonnepanelen, om zo energieleverancier te worden in plaats van verbruiker. Dus heeft u of uw organisatie expertise op het gebied van duurzaamheid (in de bouw)? Dan horen wij graag van u!

Dak

Maatschappelijk betrokken

Community building is ook een belangrijke ambitie voor Roeicentrum Binckhorst. Wij willen onze deuren wagenwijd openzetten voor De Binckhorst en haar inwoners. Zet uw expertise in bij de complexe vraagstukken van twee verenigingen (studenten en burger) die samen een gebouw gaan delen. In ruil krijgt u zichtbaarheid in deze nieuwe, stoere woonwijk. Vertegenwoordigt u een organisatie die dergelijke diensten verleent (notaris-, of advocatenkantoor bijvoorbeeld)? Of vertegenwoordigt u een sociaal initiatief in de buurt van de nieuwbouw? Neem contact met ons op!