Wat betekent de nieuwbouw voor jou?

In gesprek met de leden

Wies Soethoudt – lid bij Pelargos tot oktober 2020, nu lid bij De Laak

Sinds 2014 ben ik lid bij H.S.R.V. Pelargos. Vanaf dag één voelde ik me helemaal thuis, ondanks dat het best spannend was om vanuit Brabant naar het grote Den Haag te verhuizen.

Dat positieve gevoel toen ik voor het eerst de loods binnen stapte is gelukkig nooit meer weg gegaan. Pelargos is door de jaren heen voor mij meer geworden dan alleen een studentenroeivereniging. Inmiddels heb ik een geweldig leuke vriendengroep om mij heen. Zelfs mijn vriend, waarmee ik net samen mee ben gaan wonen, was mijn bestuursgenoot tijdens ons bestuursjaar.

Bij Pelargos is iedereen er voor elkaar, in voor en tegenspoed. Het is een vangnet én kickstart voor iedereen die sportiviteit zoekt in Den Haag.

Sinds 2 maanden ben ik ook lid geworden bij de Laak, daar mag je (bijna alles) doen wat je wilt en is er voor iedereen ruimte. Het bevalt tot nu toe erg goed en ik zit in een fanatieke ploeg.

Ik ben er van overtuigd dat beide verenigingen er op vooruit zullen gaan wanneer zij een sterke basis hebben om nieuwe leden te kunnen verwelkomen. Hopelijk hebben zij dan net zo’n geweldige tijd in Den Haag als ik.