Teambuilding

Roeien is een sport van samenwerken, kracht en doorzettingsvermogen. Dit zijn dan ook de drie elementen waarop de nadruk ligt tijdens een teambuilding-sessie door Roeicentrum Binckhorst.

In teams van vier leren de deelnemers eerst de roeihaal, zo nodig op de roeimachine, en leren ze ‘samenkomen’. Daarna zal de stap naar de boten gezet worden, waar onder begeleiding door ervaren stuurtjes en coaches naar het échte roeigevoel gezocht wordt.

Boek een teambuilding-sessie op zichzelf staand, of combineer het met een zelf samen te stellen arrangement. Denk aan een hapje en drankje bij het verenigingsgebouw, een barbecue, of een arrangement in overleg bij Pelargos’ nabijgelegen partner Siezo.

Regulier

Een plezierige en sportieve dag onder begeleiding van een ervaren stuur en coach. Hierbij wordt tevens nog een consumptie voor of na het roeien aangeboden.

Dit arrangement is €62,50 per persoon waard.*

Eindborrel

Met deze optie sluit u de roeiclinic af met een gezellige borrel bij Roeicentrum Binckhorst.

Dit arrangement is €72,50 per persoon waard.*

Lunch/ diner

Dit arrangement geeft de mogelijkheid om de sportieve dag op het water leuk af te sluiten met– afhankelijk van de voorkeur– een heerlijke lunch of diner.

Deze arrangementen zijn respectievelijk 80€ en 90€ persoon waard *

* genoemde prijzen zijn richtlijnen, wij gaan graag in op uw persoonlijke wensen.