Fonds Topsport

Middels het Fonds Topsport sponsort u als bedrijf direct de topprestaties van de Haagse roeiers. Uw naam wordt verbonden aan een specifieke ploeg of het gehele wedstrijdkader.

Wij gebruiken het Fonds Topsport om beter te kunnen concurreren met roeiers uit andere steden qua materiaal, coaching en ontwikkeling van de roeiers. Voor u betekent het naamsvermelding op bijvoorbeeld shirts en sociale media en toegang tot het hele netwerk van beide verenigingen.

De persoonlijk band met onze partners is voor ons erg belangrijk en daarom nodigen wij u uit om de ploeg(en) persoonlijk te leren kennen tijdens bijvoorbeeld borrels, een clinic of op wedstrijden. Hiernaast vragen wij u ook lid te worden van de Roeicentrum Binckhorst Business Club (RBBC). Daar komt u in contact met de (Young) Professionals die de verenigingen rijk zijn en de andere partners van Roeicentrum Binckhorst.

Uw naam kan op verschillende manieren aan de ploegen gelinkt worden. Zo krijgt u vermelding in socialmedia posts, kan uw naam op boten en/of shirts en zal uw naam prijken op de website.

Één ploeg of meer

Er zijn twee vormen van sponsoring aan het Fonds mogelijk, namelijk:

  • Partner in Prestaties: hierbij sponsort u de gehele wedstrijdselectie. De middelen zullen gebruikt worden voor de kosten die met wedstrijdroeien komen kijken, zoals materiaal, trainingskampen en coaching.
  • Adoptie van een Ploeg: hierbij gaat u een zeer persoonlijke band aan met, en geeft u uw naam aan, een specifieke (wedstrijd)ploeg.